Free counters!

 


GRADNJA ŽUPNOG PASTORALNOG CENTRA - VIJESTI


POKRIVAMO PASTORALNI CENTAR – veljača 2014.

    Odmah nakon Bogojavljenja nastavili smo s radovima na Pastoralnom centru u našoj župi. Prvi dio posla je završen, tj. završili smo zidanje stambenog dijela i izlili deku. Bogu Hvala!
Nakon Bogojavljenja naša građevinska firma „Jure i Niko“, koja izvodi radove na objektu, pristupila je krovopokrivačkim radovima. Posao nije bio nimalo lagan. Trebalo je najprije izliti betonske grede, postaviti betonske lastavice, a zatim postavljati drvenu krovnu konstrukciju po kojoj ide crijep. Krajem siječnja betonske grede su izlivene kao i betonske lastavice, a onda se pristupilo montiranju drvene građe na objektu. Naši inženjeri iz firme G3 u Ljubuškom, Zvonimir Mikulić  i ...više


IZLIVENA DEKA NA ŽUPNOM PASTORALNOM CENTRU – 15.11.2013.

   U petak, 15. studenoga, izlivena je deka na Župnom pastoralnom centru u našoj župi. Zahvalni smo dragom Bogu i dobrim ljudima koji su doprinijeli svojim radom da se ovo djelo dovrši. To su u prvom redu građevinsko poduzeće Jure i Niko i njihovi majstori, te tvrtka G3 iz Ljubuškoga sa svojim inženjerima koji su projektirali objekt i nadzirali cijeli dosadašnji rad na objektu kao i rad na samoj deki.
Nastavak radova na Župnom pastoralnom centru, tj. zidanje stambenog dijela na katu, započeli smo krajem rujna 2013. Bog je dao pa je stalno bilo ugodno, sunčano i toplo vrijeme što je olakšavalo radove i omogućavalo da ne dolazi ...više


GRADNJA ŽUPNOG PASTORALNOG CENTRA – 24.10.2013.

   Krajem rujna 2013. godine nastavili smo s gradnjom Župnog pastoralnog centra. Nakon što je don Damjan sagradio dvoranu i kompletno prizemlje prije četiri godine, nije se dalje nastavljalo raditi. Ove godine ipak smo uspjeli nastaviti gradnju toliko željkovanog Župnog pastoralnog centra. Slijedi nam naime druga faza u kojoj bi trebali sagraditi i ozidati stambeni dio iznad dvorane, udariti deku i pokriti cjelokupni objekt. Započeli smo, hvala Bogu, i uradit ćemo onoliko koliko nam financijske mogućnosti budu dopuštale.
Don Damjan je započeo gradnju i projekt objekta s firmom G3 iz Ljubuškoga, a mi smo s istom firmom i nastavili. ...više