Free counters! 

 

OBRAĆANJE MJESNE ZAJEDNICE STUDENCI OHL-u – 14.11.2012.

   Ovih dana Mjesna zajednica Studenci obratila se izvođačima radova OHL-u d.o.o. “Laktaši” koji izvode radove na dijelu autoputa koji prolazi kroz Studence. U priopćenju stoji ovako:

Obraćamo Vam se ovim priopćenjem vezano za trenutne radove ka koridoru Vc, odnosno na dijelu koridora koji prolazi kroz Mjesnu zajednicu Studenci, točnije na lokalitetu Krive luke u neposrednoj blizini Župne crkve i obiteljskih kuća.Kako se radovi odvijaju intenzivnom dinamikom, u posljednje vrijeme gotovo čitavu noć i nedjeljom za vrijeme svete Mise, dobili smo pritužbe mještana naše Mjesne zajednice da se nešto učini po ovom pitanju.

Napominjemo da smo svjesni potrebe intenziviranja radova na trasi koridora Vc i nismo protiv izgradnje autoputa ali Vas molimo da radno vrijeme uskladite sa potrebama mještana za normalan život, što podrazumjeva održavanje svete Mise nedjeljom u normalnim uvjetima (nedjeljom bez radova od 8 do 13 sati) i završetka svih radova radnim danima do 22 sata.

U neposrednoj blizini gradilišta žive mještani koji su uposleni u određenim tvrtkama ili su profesionalni vozači i provedu veliki broj sati za volanom, ali se nakon napornog rada ne mogu odmoriti od silne buke pikamera i istovara kamenja poslije 22 sata.

Isto tako napominjemo da su mještani pokušali samoinicijativno doći i blokirati radove u navedenim terminima, nakon čega smo ih zamolili da ćemo na ovakav način pismeno pokušati naći dogovor i riješiti ovaj problem.

Za sve ostale probleme i dogovore stojimo Vam na raspolaganju.

U nadi pozitivnog riješenja srdačno Vas pozdravljamo.

 

Mjesna zajednica Studenci

Predsjednik Stanko Alilović

Studenci 14.11.2012.


Galerija
Radovi autoputa na lokalitetu Krive luke ispod zupne crkve (2)
Radovi autoputa na lokalitetu Krive luke ispod zupne crkve (3)
Radovi autoputa na lokalitetu Krive luke ispod zupne crkve (4)
Radovi autoputa na lokalitetu Krive luke ispod zupne crkve (5)
Radovi autoputa na lokalitetu Krive luke ispod zupne crkve (6)
Radovi autoputa na lokalitetu Krive luke ispod zupne crkve (7)