Nedjelja, 12. prosinca: 3. nedjelja došašća                           8 - Sveta Misa u župnoj crkvi                           9,30 - Sveta Misa u Stubici                           11 - Sveta Misa u župnoj crkvi                           Aktualni župni list

UOČNICA SVETOJ ANI U ZVIROVIĆIMA - 25.7.2013.

   Treća večer trodnevnice u čast sv. Ane Zvirovićima bila je vrlo posjećena. Došao je veliki broj djece i majki, kako iz naše župe tako i iz susjednih župa, jer je te večeri bio blagoslov djece i majki.

Svetu Misu predvodio je don Dražen Lauc, župnik iz Ilove u Kutini uz koncelebraciju župnika don Ive Šutala i don Branka Šimovića koji je ovih dana stigao iz Njemačke. Prije svete Mise ispovjedio se lijep broj vjernika. Kako je bio blagdan svetog Jakova, don Dražen je biranim riječima govorio o apostolu Jakovu koji je svoju vjernost Kristu potvrdio mučeničkom smrću. Naglasio je kako i mi vjernici trebamo u svom svakodnevnom životu biti do kraja predani i staviti se u ruke Krista, našega Spasitelja i Otkupitelja.
Na koncu svete Mise župnik je pozvao djecu i majke da se približe oltaru. Prišla su djeca i majke sa svojom djecom u naručju. Don Dražen je izmolio blagoslovnu molitvu sv. Ani za djecu, majke i obitelji. Na koncu ih je blagoslovio nakon čega su svi zajedno zapjevali „Čuj nas, Majko“ zajedno sa župnim zborom „Vrelo života“ koji je lijepim liturgijskim pjesmama predvodio misno slavlje.

Ilija Penava

  • sv-ana-zvirovici-treca-vecer-trodnevnice-2013-01
  • sv-ana-zvirovici-treca-vecer-trodnevnice-2013-02
  • sv-ana-zvirovici-treca-vecer-trodnevnice-2013-03
  • sv-ana-zvirovici-treca-vecer-trodnevnice-2013-04
  • sv-ana-zvirovici-treca-vecer-trodnevnice-2013-05
  • sv-ana-zvirovici-treca-vecer-trodnevnice-2013-06
  • sv-ana-zvirovici-treca-vecer-trodnevnice-2013-07
Free counters! 

© 2012 - 2021 Svetište Studenci. Dozvoljeno je preuzimati izvorne tekstove. Web development Ante Kozina