Svete mise sljedeće nedjelje slave se u Svetištu u 8 i 11 sati, i u Stubici u 9:30 sati                                                                                Aktualni župni list

9. dan devetnice Presvetom Srcu Isusovu - Studenci, 12. lipnja 2015.

   Centralna sveta Misa na svetkovinu Presvetoga Srca Isusova slavljena je u 11 sati, a predvodio ju je otac biskup Ratko Perić uz koncelebraciju više od 20 svećenika.

Tom prigodom župnik don Ivo zahvalio je Gospodinu za 25 godina svećeničkog života. Večernja sveta Misa u 19 sati bila je posljednja Misa toga dana s kojom ujedno i završava slavlje devetnice i svetkovina Presvetoga Srca Isusova.  Na zaključenje slavlja devetnice Presvetom Srcu Isusovu pohodio nas je fra Ljubo Kurtović, koji trenutno župnikuje u župi Veljaci. On je za temu imao desetu Božju zapovijed: Ne poželi nikakve tuđe stvari, temu o kojoj je doista lijepo razmišljao, te nam na taj način proširio vidike i saznanja o ovoj zapovijedi. Liturgijsko slavlje svojom pjesmom obogatio je dječji zbor svetišta – Plavi anđeli. Redovito, svake večeri ispovijeda po nekoliko svećenika tako da se i u ovu večer devetnice lijep broj vjernika ispovjedio.

 

Tags:
Free counters! 

© 2012 - 2021 Svetište Studenci. Dozvoljeno je preuzimati izvorne tekstove. Web development Ante Kozina