Svete Mise u 8 i 11 sati u Svetištu i u 9:30 u crkvi sv. Ane U Zvirovićima                                                                   Aktualni župni list

Blagoslovni početak nove školske godine

Svečana sveta Misa za početak nove školske godine i blagoslov učenika, roditelja i nastavnika, te školskih torbi i pribora upriličen je u Svetištu Presvetoga Srca Isusova u nedjelju 10. rujna u 11.00 sati.

Na Misu je pristigao veći broj djece s torbama koje su poredali ispred oltara. Misu je predvodio župnik don Ivan, liturgijska čitanja su pročitali učenici a liturgijsko pjevanje je predvodio dječji zbor Plavi anđeli.

Župnik je na početku misnog slavlja pozvao sve prisutne na molitvu za sve učenike i studente kako bi ozbiljno i odgovorno započeli novu školsku godinu te svojom marljivim zalaganjem opravdali brigu i trud roditelja koji sve čine kako bi im priskrbili sve potrebno za život. U svojoj propovijedi župnik se posebno obratio učenicima pozvavši ih da svojim marljivim učenjem i dobrim vladanjem potvrde zahvalnost prema svojim roditeljima, prema njihovoj žrtvi i žuljevima. Nakon Mise, učinjena je zajednička fotografija na stepeništu pored kipa Srca Isusova.

  • blagosov-djaka-2017-001
  • blagosov-djaka-2017-002
  • blagosov-djaka-2017-003
Tags: ,
Free counters! 

© 2012 - 2021 Svetište Studenci. Dozvoljeno je preuzimati izvorne tekstove. Web development Ante Kozina