Svete Mise u 8 i 11 sati u Svetištu i u 9:30 u crkvi sv. Ane U Zvirovićima                                                                   Aktualni župni list

OSJEČANI U STUDENCIMA

U nedjelju 15. listopada 2017. godine, prema dogovoru sa župnikom župe Presvetog Srca Isusova Studenci don Ivanom, posjetio nas je Mješoviti zbor

(45 članova) župe Preslavnog Imena Marijina, Donji Grad iz Osijeka, zajedno sa svojim župnikom vlč. Ivanom Jurićem. Župnik je pozdravio goste i izrekao dobrodošlicu. Misno slavlje predvodio je i propovijedao vlč. Jurić u koncelebraciji sa župnikom Štironjom i don Brankom Šimovićem. Liturgijsko pjevanje predvodio je zbor župe Preslavnog Imena Marijina pod vodstvom ….., i pratnjom orguljaša …..

Nakon svete Mise, uslijedilo je prijateljsko druženje članova zbora iz osječkog Donjeg Grada i domaćeg zbora iz Studenaca u Pastoralnom centru. Gosti su potom u pratnji župnika don Ivana obišli  samostan i župu sv. Ante na Humcu gdje ih je dočekao gvardijan fra Dario Dodig. Posjet Hercegovini završen je na Kravici gdje su gosti, iznenađeni tim prirodnim bogatstvom, uživali u vodopadima i prirodi koju samo dragi Bog može tako lijepo stvoriti.  

Župnik Štironja zahvalio je gostima na osvježenju koje su donijeli svojim pjevanjem i sviranjem a vlč. Jurić je, u ime svih članova zbora, zahvalio na prijateljskom susretu i gostoprimstvu uz poziv na uzvratni posjet Osijeku.

  • osjecani-u-studencima-2017-001
  • osjecani-u-studencima-2017-002
  • osjecani-u-studencima-2017-003
  • osjecani-u-studencima-2017-004
  • osjecani-u-studencima-2017-005

Josip Radoš

Tags:
Free counters! 

© 2012 - 2021 Svetište Studenci. Dozvoljeno je preuzimati izvorne tekstove. Web development Ante Kozina