Nedjelja, 23. siječnja:                           8 - Sveta Misa za narod (župna crkva)                           9,30 - Sveta Misa u Zvirovićima                           11 - Sveta Misa za narod (župna crkva)                           Aktualni župni list
Studenačka prasa

Studenačka prasa

Iz godine u godinu više je nego očit pad poljoprivredne proizvodnje i u općinama Ljubuški i Čapljina koje su slovile kao najveći proizvođači poljoprivrednih kultura u Hercegovini. Za to ima više razloga, od nekontroliranog uvoza do kupovne moći potrošača.

Otvor lova

Otvor lova

U nedjelju, 14.listopada, bio je pravi „lovački dan“ na području općine Ljubuški. Lovci iz svih lovačkih sekcija HUL „Kravica“ iz Ljubuškog ranom zorom su krenuli u brda, polja ili gdje već, kako je to i običaj „prvog dana lova“.

Dijamantni pir Milana i Šime Luburić 18. studenog 2018.

Dijamantni pir Milana i Šime Luburić 18. studenog 2018.

Milan Luburić (1935) sin Antin i Anice r. Vučić vjenčao se 17. studenog 1958. Sa Šimom Ilić (1940.) kći Valentina Ilića i Ivice r. Milićević. Vjenčao ih je fra Drago Stojić u Međugorju.

Dobili su petero djece:

4. Trseljavačka večer

4. Trseljavačka večer

U drugu subotu u mjesecu, 11.kolovoza, po četvrti su se put okupili Trseljevčani na zajedničko druženje. Ove je godine Trseljevačka večer bila „nešto skromnija“ po brojnosti zbog „objektivnih okolnosti“, a tog je dana i jedan lijep broj bio na mladoj misi u Kongori.

PROSLAVA SV. HUBERTA – ZAŠTITNIKA LOVACA

PROSLAVA SV. HUBERTA – ZAŠTITNIKA LOVACA

U subotu, 3. studenoga, zajedno sa skupinom lovaca iz naše župe, proslavili smo sv. Huberta, zaštitnika lovaca i ribolovaca. Misno slavlje u 16:00 sati predvodio je naš ovogodišnji mladomisnik, don Josip Radoš. U svojoj prigodnoj propovijedi dotaknuo se samog svetog Huberta, njegova životnog puta, kako je – nakon što se povukao u osamu i kroz molitvu nastojao se približiti Bogu – postao svećenik, a poslije i biskup.

15.malonogometni turnir „Zvirovići 2018“

15.malonogometni turnir „Zvirovići 2018“

Na igralištu područne osnovne škole u Zvirovićima održan je tradicionalni malonogometni turnir „Zvirovići 2018“ koji su organizirali Mjesna zajednica i područna škola Zvirovići. Na turniru nastupaju ekipe područnih škola Zvirovići, Prćavci, Studenci, Trebižat i ove godine po prvi put Gabela.

Stranica 1 od 11

© 2012 - 2022 Svetište Studenci. Dozvoljeno je preuzimati izvorne tekstove. Web development Ante Kozina

Please publish modules in offcanvas position.