Trodnevnica sv. Ani u filijalnoj crkvi svete Ane u Zvirovićima slavi se 23., 24. i 25. srpnja.                   Pobožnosti sv. Ani počinju u 19,00 sati, i potom sv. Misa. Pola sata prije sv. Mise je mogućnost sv. ispovijedi.                   Na uočnicu 25. srpnja, nakon sv. Mise bit će procesija s kipom sv. Ane i blagoslov djece.                   Svete Mise na svetkovinu sv. Ane, u ponedjeljak 26. srpnja, su ujutro u 9,30 sati i navečer u 19,00 sati.                                                                                Aktualni župni list

Plamen ljubavi

“PLAMEN LJUBAVI” - VIS MLADIH

„Plamen ljubavi“ – 2011. g.

   Sredinom 2003. god. u župi je osnovan zbor mladih s vokalno-instrumentalnim sastavom. Pjevao je i svirao na Misi za djecu i mlade, te na raznim crkvenim skupovima. Pokretač zbora mladih bio je župljanin Damir Jurković. Župnik don Damjan, primjećujući glazbene potencijale mladih svoje župe, podržao je osnivanje vokalno-instrumentalnog sastava s nazivom "Plamen ljubavi". Pobuda je bila duhovna: po nadahnuću Srca Isusova, plamena božanske ljubavi prema ljudima, svojom pjesmom posvjedočiti i živjeti tu ljubav među mladim župljanima i svim ljudima. Skupina je u početku brojala sedam djevojaka, uz Damirovu klavirsku pratnju. Uglavnom su to srednjoškolke i studentice koje održavaju probu dva puta tjedno. Skupini su se s gitarama pridružili Nino Pandža i Marko Luburić. Sastav i broj članova pjevačke skupine mijenjao se zbog školskih i studentskih obveza mladih, ali se ustalio sljedeći sastav: Ivona i Josipa Dragičević, Ivana i Vinka Dugandžić, Ivana Lauc, Ana Luburić, Danijela i Kristina Pavlović, Marijeta Petković i Kristina Sušac, a glazbeno ih prati Mate Miličević.
   "Plamen ljubavi" uglavnom izvodi duhovne šansone te njeguje troglasno i četveroglasno pjevanje. Ovaj vokalno-instrumentalni sastav imao je mnogo zapaženih nastupa. U župi nastupaju na Misama i na vjenčanjima, na božićnim koncertima u župi kao i božićnom koncertu u Čapljini, na godišnjim okupljanjima župljana u Zagrebu, u svetištu Kraljice Mira u Hrasnu, u župi sv. Mateja u Mostaru i drugdje.

  • plamen-ljubavi-o-nama-01
  • plamen-ljubavi-o-nama-02
  • plamen-ljubavi-o-nama-03
  • plamen-ljubavi-o-nama-04
  • plamen-ljubavi-o-nama-05
  • plamen-ljubavi-o-nama-06
  • plamen-ljubavi-o-nama-07
  • plamen-ljubavi-o-nama-08
  • plamen-ljubavi-o-nama-09
© 2012 - 2021 Svetište Studenci. Dozvoljeno je preuzimati izvorne tekstove. Web development Ante Kozina

Please publish modules in offcanvas position.